• Navštívili nás hasiči – štvrtáci

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Navštívili nás hasiči – štvrtáci.

            Ťažko na cvičisku – ľahko na bojisku – nacvičovali sme evakuáciu z budovy – ako rýchlo a bezpečne to dokážeme? - čo urobiť pri život ohrozujúcich situáciách, haváriách – ako sa chrániť pred požiarmi – je vhodné vypaľovanie trávy? – boli sme ,,hasení“ vodou -

          • Atletický štvorboj, 31. 05. 2022

          • 31. mája 2022 sa v športovom areáli v ZŠ Fraňa Krála v Žarnovici uskutočnilo okresné kolo v športovej súťaži Atletický štvorboj. Našu školu reprezentovali mladšie žiačky a mladší žiaci v zložení Alžbeta Danišová, Martina Oklapeková a Sofia Žňavová zo 6. triedy a Matúš Škvarka, Adam Kasan zo 7. triedy. Sily si zmerali v štyroch atletických disciplínach: behu na 60 m, skoku do diaľky, žiaci v behu na 1 000 m, žiačky v behu na 600 m. V disciplíne – beh na 60 m sa umiestnil  na krásnom 1. mieste Matúš Škvarka.

            Tešíme sa z jeho úspechu!

          • Medzinárodná súťaž Matematický klokan

          • Do súťaže sa zapojilo 32  žiakov 1. – 5. ročníka.

            Úspešní riešitelia:

            Barbora Gregorová, Natália Tužinská, Matúš Lisičan, Kristína Krnáčová, Klára Gregorová

            Blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu.

             

          • Medzinárodný deň detí

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Medzinárodný deň detí .

            – oslavujeme – dieťa = lásky ,,kvet“ MILÉ DETI, NECH SA VÁM V ŽIVOTE DOSTÁVA VŠETKO TO, ČO POTREBUJETE DO RADOSTNÉHO ŽIVOTA! Sviatok detí sme oslávili rôznymi aktivitami. Prváci a druháci boli na Zvoničke, kde sa im o program postarali Mestské lesy v spolupráci so SOŠ lesníckou z Banskej Štiavnici. Všeličo sa dozvedeli a veľmi sa im páčilo. Tretiakom až siedmakom program vymyslela školská RADA a patronát nad organizáciou aktivít a vyhodnotenie prebrali ôsmaci. Zahrali sa hru MARKETING. Išlo o to, aby družstvá nazbierali na stanovištiach čo najviac peňazí. Situáciu mali sťaženú tým, že v hre fungovali aj ,,policajti“ v zelených vestách, ktorí dohliadali na tovar, ktorý je nelegálny. Názor žiaka: super hra, treba mať dobrú kondičku ... Príjemné chvíle v Pastoračnom centre strávili deviataci športovaním, hraním spoločenských hier, spevom a nakoniec diskotékou. ĎAKUJEME VŠETKÝM, KTORÍ SA PODIEĽALI NA SKVELOM DNI!

          • ISTROBOT 2022

          • Zapojili sme sa do 22. ročníka medzinárodnej súťaže robotov - ISTROBOT 2022 v Bratislave 31. 05. 2022. V kategórii STOPÁR školu reprezentovali: Jakub Kopernický, Jozef Zimerman a Adam Zumerling.

            Súťaž sa uskutočnila na vopred známej dráhe. Súťažiaci predviedli svojho robota. Dôležité bolo prejsť dráhou za čo najlepší čas. Aby to bolo napínavejšie, vopred nepoznali rozmiestnenie prekážok. Žiaci absolvovaním súťaže získali cenné skúsenosti.

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje